Първоначално публикувано от rosboy23
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Горна помпа на съединителя 156
Collapse
X
-
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
-
Еми Сашо от Лисан в Понеделник ги гледа за течове и каза, че е наред. Днес казанчето беше леко омазнено и като му звъннах каза да погледна под двигателя и скоростната кутия и там съм направил няколко снимки на по горния пост ги има, че капе нещо червено. Но не разбрах какво точно се намира там и как ще се оправям ? A след като налях течност не е спаднала за 1 час изобщо.(след като помпих и съединител и спирачките, но те си държат)Last edited by rosboy23; d.m.y г., 23:04.
Comment
-
Първоначално публикувано от rosboy23 Покажи съобщениеЕми Сашо от Лисан в Понеделник ги гледа за течове и каза, че е наред. Днес казанчето беше леко омазнено и като му звъннах каза да погледна под двигателя и скоростната кутия и там съм направил няколко снимки на по горния пост ги има, че капе нещо червено. Но не разбрах какво точно се намира там и как ще се оправям ? A след като налях течност не е спаднала за 1 час изобщо.(след като помпих и съединител и спирачките, но те си държат)Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от lachezar Покажи съобщениеИзвинявам се че малко странично от темата но имате ли идея защо като вали дъжд и педала на съединителя става като чисто нов. Тоест натиска се много лесно а като изсъхне пътя и става по-твърд, а лятото в задръстванията още по-зле."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
здравейте колегитъй като и аз имам проблем с съединителя реших да не правя нова тема а направо тук да пиша
Проблема ми е следния оня ден ми пропадна педала и едвам я прибрах
от долу при двигателя текна малко спирачна течност и беше
днеска се нервирах и отидох да гледам пак и почнах да помпам педала яко и се оправи смисъл качи си се до горе направих е сега няколко кръкчета обаче ми приблъзва в смисъл давам газ оборотите се качват а колата съвсем малко ускорява
и дефакто ме съмнява да не е отишал диска
благодаря предварително
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
Comment
-
Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщениеА това как се казва и колко струва, че моето замина и съм си побългарил малко съединителя?
---------- Post added at 19:46 ---------- Previous post was at 19:43 ----------
Първоначално публикувано от lachezar Покажи съобщениеИ при тях има разлика но много малка докато на съединителя е доста по осезаема. Течноста в казанчето ми е за смяна но пък тя няма нищо общо с мокрото време. Кака да си сменя течноста-по-точно как се обезвъзушава съединителя?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
колеги имам едно питане ,смениха ми съединитела но сега трудно превключвам скоростите,майсторчето каза че след 2 дена това ще се оправи ама май не щеимам чувството че при натискане съединителя не отделя добре какво трябва да направя
156 2.4 JTD sportwagon 140hp 2000
Comment
-
Първоначално публикувано от rosboy23 Покажи съобщениеЕми Сашо от Лисан в Понеделник ги гледа за течове и каза, че е наред. Днес казанчето беше леко омазнено и като му звъннах каза да погледна под двигателя и скоростната кутия и там съм направил няколко снимки на по горния пост ги има, че капе нещо червено. Но не разбрах какво точно се намира там и как ще се оправям ? A след като налях течност не е спаднала за 1 час изобщо.(след като помпих и съединител и спирачките, но те си държат)Last edited by AlfaMan; d.m.y г., 23:19.Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Какво по точно става?Прехърква ли при превключването?
По принцип след смяна може да зацепва малко по-рязко и неравномерно за известно време,но не трябва да имаш проблем с включването и превключването на предавките.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от rosboy23 Покажи съобщениеА на мен днеска ми отказа съединителят на мойта 156ца 1.8 и ако някой може да помогне? А педала не потъва, а се връща. Скоро бях доливал спирачна течност, но беше изтекла, а Сашо от Лисан ми провери сисмата за течове и каза, че е наред.
Обаче днес нямаше течност, долях и пак нищо. Помпах,помпах и не ?
Питах Сашо, той каза че може да е лагер помпа или горна, или долна помпа.
Гледах вътре по педала няма течове,няма мазно, но под двигателя има някви червени капки? Това лагер помпа ли ще рече?Казана дума,хвърлен камък.Мълчанието е злато.
Comment
-
Първоначално публикувано от skyplex Покажи съобщениеЗдравейте един колега ми каза че от прожинката на педала идва целия проблем отидох в гаража гъзурих се малко почнах да опипвам педала но... падна следното нещо: http://store.picbg.net/pubpic/60/F7/...ffea0860f7.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/8E/22/...6a1b538e22.jpg
Първоначално публикувано от belov_88 Покажи съобщениездравейте колегитъй като и аз имам проблем с съединителя реших да не правя нова тема а направо тук да пиша
Проблема ми е следния оня ден ми пропадна педала и едвам я прибрах
от долу при двигателя текна малко спирачна течност и беше
днеска се нервирах и отидох да гледам пак и почнах да помпам педала яко и се оправи смисъл качи си се до горе направих е сега няколко кръкчета обаче ми приблъзва в смисъл давам газ оборотите се качват а колата съвсем малко ускорява
и дефакто ме съмнява да не е отишал диска
благодаря предварително
Last edited by tonov; d.m.y г., 00:09.
Comment
Comment